Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 牛腰肉 ,切成薄片(1公分)
- ½ 茶匙 黄姜粉
- ½ 茶匙 盐
- 4 个 蒜瓣 ,切成薄片
- 30 克 食油
- 150 克 洋葱 ,切成薄片(0.5公分)
- 2 条 新鲜红辣椒 ,切成薄片
- 2 条 新鲜青辣椒 ,切成薄片
- 50 克 红萝卜 ,切条(4公分)
- 100 克 长豆 ,切块(4公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g