Purée de pois cassés (bisarra)

Purée de pois cassés (bisarra)

4.4 817 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 gousses d'ail
  • 1100 g d'eau
  • 300 g de pois cassés
  • 55 g d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 1 c. à café de paprika et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de cumin en poudre et un peu pour la finition
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 514 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 2209 kJ / 530 kcal
Vetten 22 g
Vezels 27 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...