Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compote (la veille)
- 150 g de framboises fraîches
- 60 g de sucre roux
- 150 g de pommes, détaillées en dés
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Les carrés de pâte (le jour même)
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour fariner
Le crumble (le jour même)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 25 g de beurre doux
- 25 g de sucre roux
- 25 g de poudre d'amande
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1815.7 kJ / 435.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 211.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Tarte aux pommes
1h
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10min
Crèmes aux framboises
4 godz. 25 min
Lasagne chocolat, crème vanille et framboises
3 godz.
Minitartes fines nectarine-pistache
1 Std. 25 Min
Gâteau de semoule aux fruits
1h 50min
Tarte à la mangue et au citron vert
2h 30 min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30min
Pizza quatre saisons au chèvre
1u. 45min
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4h 30min
Douillon aux poires
1 Std. 15 Min