Apparaten en accessoires
Surdeigssupppe (hvit borscht)
Voorbereiding. 20min
Totaal 96u. 30min
4 porsjoner
Ingrediënten
Surdeigsbase
-
fullkornsmel150 g
-
vann, varmt1000 g
-
grovt rugbrød (ca. 2-3 skiver), delt i fire45 g
-
hvitløksfedd delt i skiver1
Suppe
-
steinsopp, tørket eller tørket shiitakesopp, delt i tre8 skiver
-
vann1100 g
-
egg4
-
løk, gul delt i to70 g
-
hvitløksfedd2
-
olivenolje20 g
-
bacon eller flesk, delt i terninger (1 cm)100 - 150 g
-
chorizo eller polsk pølse, delt i skiver (0.5 cm)100 g
-
potet skrelt og delt i terninger (1 cm)200 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)2 ss
-
laurbærblader, tørkede2
-
allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde3
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
merian, tørket2 ts
-
pepperrot, fersk (optioneel) revet1 ts
-
rømme, alle typer50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
2735.7 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2294 kJ /
546 kcal
Vetten
31 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Geen beoordelingen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Geen beoordelingen
Misosuppe
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Geen beoordelingen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Geen beoordelingen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Geen beoordelingen
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min