Apparaten en accessoires
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
vann1200 g
-
kyllingvinger med skinn500 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)1
-
poteter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
selleri delt i biter1
-
løk delt i to150 g
-
grønnsaksbuljong2 ts
-
vegetabilsk olje1 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
ris100 g
-
egg1
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)40 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader, til pynt1 kvist
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
25 g
Calorieën
1783 kJ /
424 kcal
Vetten
24 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postkort fra Hellas
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Geen beoordelingen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Geen beoordelingen
Misosuppe
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Geen beoordelingen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Geen beoordelingen
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min
Tomatsuppe
40min