Apparaten en accessoires
Surkålsuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porsjoner
Ingrediënten
-
surkål lett drenert150 g
-
løk, gul delt i to80 g
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje20 gram
-
kål revet100 g
-
gulrøtter delt i biter (1-2 cm)60 g
-
vann1300 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ss
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde3
-
laurbærblad, tørket1
-
tomatpuré40 g
-
poteter skrelt og delt i terninger (1 cm)250 g
-
paprikapølse eller polske pølser, delt i skiver (0.5 cm)150 g
-
merian, tørket1 ts
-
karve, malt1 klype
-
surdeigsbrød til servering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
1577.7 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1333 kJ /
317 kcal
Vetten
10 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Geen beoordelingen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Geen beoordelingen
Misosuppe
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Geen beoordelingen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Geen beoordelingen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Geen beoordelingen
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min