Apparaten en accessoires
Ovnsbakt paté
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
25 porsjoner
Ingrediënten
-
vann1000 g
-
allehåndebær eller ½ ts malt allehånde4
-
laurbærblader, tørkede2
-
okseskank, i skiver, uten bein delt i terninger (3-4 cm)200 g
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i terninger (3-4 cm)200 g
-
svinemage, uten bein, uten skinn svor fjernet og delt i terninger (3-4 cm)400 g
-
rotgrønnsaker og grønnsaker, blandet (feks. gulrøtter, pastinakk, løk), delt i biter (3-4 cm)200 g
-
steinsopp, tørket delt i skiver10 g
-
kyllinglever200 g
-
rundstykke (ca.60 g)1
-
havsalt2 ½ ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
malt svart pepper1 ts
-
merian, tørket1 ts
-
ingefær, malt¼ ts
-
egg3
-
smør delt i tynne skiver, pluss 1-2 ts ekstra til smøring60 g
-
brødsmuler, tørket til formen50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
307.2 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
501 kJ /
119 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Persillepesto med stekt rød pepper
Geen beoordelingen
Bønnedip med soltørket tomat
Geen beoordelingen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Geen beoordelingen
Kewpie-majones
Geen beoordelingen
Obatzter (ostepålegg)
Geen beoordelingen
Svart tahini- og rødbethummus
Geen beoordelingen
BBQ-saus
Geen beoordelingen
Enkel urtesaus
Geen beoordelingen
Glutenfri brødsaus
Geen beoordelingen
Enkel kalkunsaus
Geen beoordelingen