Apparaten en accessoires
Glutenfri brødsaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porsjoner
Ingrediënten
-
løk delt i fire100 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
hvitløksfedd4
-
melk600 g
-
nelliker4
-
svarte pepperkorn5
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
sellerirot skrelt, i terninger (1 cm)700 g
-
havsalt eller etter smak½ ts
-
hvit pepper eller etter smak2 klyper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
278 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
522 kJ /
125 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri jul
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Persillepesto med stekt rød pepper
Geen beoordelingen
Bønnedip med soltørket tomat
Geen beoordelingen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Geen beoordelingen
Kewpie-majones
Geen beoordelingen
Obatzter (ostepålegg)
Geen beoordelingen
Ovnsbakt paté
3u.
Svart tahini- og rødbethummus
Geen beoordelingen
BBQ-saus
Geen beoordelingen
Enkel urtesaus
Geen beoordelingen
Enkel kalkunsaus
Geen beoordelingen