Apparaten en accessoires
BBQ-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
1 porsjon
Ingrediënten
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri - se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
576 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
3275 kJ /
772 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
162.38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Persillepesto med stekt rød pepper
Geen beoordelingen
Bønnedip med soltørket tomat
Geen beoordelingen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Geen beoordelingen
Kewpie-majones
Geen beoordelingen
Obatzter (ostepålegg)
Geen beoordelingen
Ovnsbakt paté
3u.
Svart tahini- og rødbethummus
Geen beoordelingen
Enkel urtesaus
Geen beoordelingen
Glutenfri brødsaus
Geen beoordelingen
Enkel kalkunsaus
Geen beoordelingen