Dampet kokos- og scampisuppe

Dampet kokos- og scampisuppe

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • ingefær, fersk skrelt
    5 cm
  • østerssopp
    50 g
  • vårløk delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
    2
  • kokosmelk
    800 g
  • rød currypaste (se tips)
    2 ss
  • fiskesaus (glutenfri)
    3 ts
  • scampi, rå, medium størrelse, skrelt med haler (ca. 750 g)
    24
  • risnudler, tørket
    80 g
  • vann, kokende til bløtlegging
  • microgreens til pynt (valgfritt)
  • lime delt i båter, til servering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porsjoner

Natrium 7050.3 mg
Eiwitten 177 g
Calorieën 9744 kJ / 2320 kcal
Vetten 132.9 g
Vezels 11.4 g
Verzadigd vet 101.6 g
Koolhydraten 104.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen