Apparaten en accessoires
Soppsuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porsjoner
Ingrediënten
-
sjampinjonger, ferske100 g
-
gul løk (ca. 120 g),delt i fire1
-
smør, usaltet delt i terninger40 g
-
glutenfri melblanding (se tips)30 g
-
vann1000 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
brun sopp, fersk delt i fire100 g
-
shiitake sopp, fersk delt i fire50 g
-
gressløk, fersk finhakket, til pynt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
892 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
549 kJ /
130.8 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
7.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Geen beoordelingen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Geen beoordelingen
Misosuppe
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Geen beoordelingen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Geen beoordelingen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Geen beoordelingen
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min