Terter med bokhvete og sopp

Terter med bokhvete og sopp

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
24 stykker

Ingrediënten

Deig
  • bokhvetekorn
    200 g
  • salt
    ¼ ts
  • smør, usaltet delt i biter
    100 g
  • vann
    50 g
  • egg plomme
    1
  • glutenfri melblanding til dryssing (se tips)
Fyll
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    40 g
  • brun sopp, fersk
    300 g
  • gul løk delt i fire (ca. 130 g)
    1
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    1 kvist
  • smør, usaltet
    20 g
  • vegetabilsk olje
    20 g
  • glutenfri melblanding
    1 ss
  • helmelk
    100 g
  • egg
    1
  • kremfløte, 35 % fett
    50 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • gressløk, fersk delt i små biter, til pynt
    10 kvister

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stykke

Natrium 168.7 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 330.7 kJ / 78.7 kcal
Vetten 6.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen