Apparaten en accessoires
Australske Kjøttpaier
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
6 porsjoner
Ingrediënten
Mørdeig
-
hvetemel pluss ekstra for dryssing200 g
-
smør, usaltet avkjølt, terninger, pluss ekstra for smøring100 g
-
havsalt¼ ts
-
vann (optioneel) avkjølt10 g
Iset butterdeig
-
isbiter90 g
-
smør, usaltet terninger, frosset180 g
-
hvetemel200 g
-
havsalt1 ½ ts
Fyll
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i 4180 g
-
olivenolje2 ss
-
maisstivelse1 ss
-
storfefilet delt i biter (2 cm)500 g
-
Worcestershire saus2 ss
-
soyasaus2 ss
-
gjærekstrakt1 ss
-
liten sjampinjong, fersk deles i tynne skiver etter smak100 - 120 g
-
malt svart pepper½ ts
-
hvetemel til dryssing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
41 g
Calorieën
2729 kJ /
650 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Australsk brunsj
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Vegetariske pølseruller
Geen beoordelingen
Havrekjeks
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Geen beoordelingen
Speltpizza med sikori og taleggio
Geen beoordelingen
Vannkringle
1u.
Potetlefse
1u.
Terte med purre og skinke
1u. 55min
Terte med bacon, purre og emmentaler
Geen beoordelingen