Apparaten en accessoires
Terte med purre og skinke
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
8 porsjoner
Ingrediënten
Deig
-
smør, usaltet pluss ekstra til smøring100 g
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing200 g
-
ricotta ost, fersk godt drenert (se tips)100 g
-
bakepulver1 ts
-
salt1 ts
-
hvetemel, fint til dryssing
Fyll
-
Gouda ost delt i biter (3 cm)200 g
-
purreløk delt i ringer (ca. 5 mm)350 g
-
vann400 g
-
kremfløte, 35 % fett150 g
-
egg4
-
skinke, hvilken som helst type delt i biter (2 cm), (se tips)100 g
-
malt svart pepper¼ ts
-
salt½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
1072.4 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1792.5 kJ /
426.8 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
20.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Vegetariske pølseruller
Geen beoordelingen
Australske Kjøttpaier
Geen beoordelingen
Havrekjeks
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Geen beoordelingen
Speltpizza med sikori og taleggio
Geen beoordelingen
Vannkringle
1u.
Potetlefse
1u.
Terte med bacon, purre og emmentaler
Geen beoordelingen