Apparaten en accessoires
Pølseruller
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 5min
36 stykker
Ingrediënten
Deig
-
smør, usaltet delt i biter (2.5 cm) og frossent300 g
-
potetstivelse140 g
-
maisstivelse pluss ekstra til dryssing140 g
-
brunt rismel (se tips)50 g
-
hirsemel (se tips)50 g
-
xanthan gum2 ts
-
guar gum (se tips)¼ ts
-
salt1 ts
-
vann, avkjølt180 g
Fyll
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
flatbladet persille, fersk kun blader3 kvister
-
olivenolje20 g
-
svinekjøttdeig250 g
-
oksekjøttdeig500 g
-
hvit eddik1 ss
-
vann50 g
-
tomatsaus (glutenfri - se tips), pluss ekstra til servering30 g
-
dijon sennep (glutenfri)1 ts
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips), valgfri2 ts
-
egg lett pisket1
-
sesamfrø svarte eller hvite, til dryssing (valgfritt)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
150.5 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
638.5 kJ /
152 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Vegetariske pølseruller
Geen beoordelingen
Australske Kjøttpaier
Geen beoordelingen
Havrekjeks
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Geen beoordelingen
Speltpizza med sikori og taleggio
Geen beoordelingen
Vannkringle
1u.
Potetlefse
1u.
Terte med purre og skinke
1u. 55min