![Lachszopf mit Dillcreme Lachszopf mit Dillcreme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fdf15de-ba49-429f-a9f1-9c710eec8b0d/Derivates/a1515f87-c1b2-4fb0-8e0a-5c54e6523136.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 250 g Ricotta
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Räucherlachs, grob zerzupft
-
1
Pck. Pizzateig, aus dem Kühlregal
of 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45 min
Zucchini-Rolle mit Lachs
2h
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45 min
Chicorée-Thunfisch-Wraps
20min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Herzhafte Waffel-Sandwiches
35min
Bananen-Körbchen
2h 45min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15min
Lachs-Wraps
10min
Lachshäppchen
1h 20min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40min