Lachszopf mit Dillcreme

Lachszopf mit Dillcreme

4.3 191 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Dill abgezupft
    1 Bund
  • Ricotta
    250 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Räucherlachs grob zerzupft
    300 g
  • Pizzateig, aus dem Kühlregal
    1 Pck.
    1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 983 kJ / 235 kcal
Vetten 9 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...