Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ñoquis
- 750 g de agua y la necesaria para cocinar los ñoquis
-
320
g de kabocha, pelada y en cubos 3 cm
of 320 g de calabaza de Castilla, pelada y en cubos 3 cm - 320 g de camote blanco, pelado y en cubos 3 cm
-
125
g de fécula de tapioca, y un poco más para trabajar
of 125 g de fécula de maíz, y un poco más para trabajar - 135 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
Salsa
- 1 cda de sal de grano
- 1 cda de aceite vegetal
- 150 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
- 700 g de leche
- 20 g de fécula de maíz
- ½ cdita de mejorana
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para rociar
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 5939 kJ / 1414 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 274 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 9410 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Gnocchis de papa
50 min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min
Tartaleta de calabaza y verduras
2h
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 min
Tarta integral con salsa de cebolla TM6
1 godz. 10 min
Crema batida
10min
Polenta con estofado de hongos
35 min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 godz. 10 min
Gnocchis a la romana
45 min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Apple crumble vegano
1h