Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baklava Hamuru
- 140 g süt
- 120 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 yumurta sarısı
- 15 g sirke
- 45 g yoğurt
- 450 g un
- 1 tutam tuz
- 1 paket kabartma tozu
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
- 400 g ceviz
- 250 g tereyağı, oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı
- 150 g sıvı yağ
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
- 510 g şeker
- 800 g su
- 1 dilim limon
- Voeding
- per 20 porsiyon
- Calorieën
- 43701 kJ / 10445 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 1037 g
- Vetten
- 725 g
- Vezels
- 51 g
Alternatieve recepten
Pide
1h 20min
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5h 30min
Ev Yapımı Erişte
1h 5 phút
İşkembe Çorbası
1h 20min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Pinyata Çikolata
6h 35min
Rozbif
5h 30min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
İçli Köfte
2h
Pratik Sucuk
12h 25min
Etsiz Çiğ Köfte
50 phút
Çiğ Börek
1h 10min