Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baklava Hamuru
- 140 g süt
- 120 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 yumurta sarısı
- 15 g sirke
- 45 g yoğurt
- 450 g un
- 1 tutam tuz
- 1 paket kabartma tozu
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
- 400 g ceviz
- 250 g tereyağı, oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı
- 150 g sıvı yağ
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
- 510 g şeker
- 800 g su
- 1 dilim limon
- Voeding
- per 20 porsiyon
- Calorieën
- 43701 kJ / 10445 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 1037 g
- Vetten
- 725 g
- Vezels
- 51 g
Alternatieve recepten
İçli Köfte
2 Std.
Antep Fıstıklı Dondurma
12h 20min
Mantı
1 Std. 45 Min
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5h 30 min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min.
Tanıtım Menü 1
1h 5 min
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1h 30min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5hod. 40min
Entekke Böreği
40min
Pinyata Çikolata
6h 35min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30 min
Milföy Pastası
5sa