Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

4.3 4 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
6 porsiyon

Ingrediënten

Darılı lahana sarması
  • darı tanesi
    250 g
    250 g pilavlık bulgur
  • su
    1200 g
  • Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
    6 - 12 yaprak
    6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış
  • soğan ikiye bölünmüş
    180 g
  • diş sarımsak
    2
  • herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
    200 g
  • tereyağı
    20 g
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • toz karabiber
    ½ - ¾ tk
Sos
  • tereyağı
    30 g
  • krema
    80 g
  • tuz
    ½ - ¾ tk
  • toz karabiber
    ¼ - ½ tk

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsiyon

Eiwitten 6 g
Calorieën 1185 kJ / 283 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...