Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 蘿蔔乾
- 5 克 乾香菇, 泡軟切條
- 10 克 橄欖油
- 100 克 白米, 洗淨、瀝乾
- 600 克 水
- 80 克 長豇豆, 切段
- 100 克 油豆腐, 切條(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
- 1 小撮 白胡椒粉, 依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 641 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.588 g
- Koolhydraten
- 21.261 g
- Vetten
- 5.055 g
- Vezels
- 1.039 g