Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody, w temp. pokojowej
- 4 jajka
- 80 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 1 awokado, dojrzałe, pokrojone na kawałki
- 50 g cebuli dymki, tylko zielona część, pokrojonej na kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 3 łyżeczki soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- pieprz cytrynowy, do oprószenia (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 659.2 kJ / 157.6 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 610.2 mg
Alternatieve recepten
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35min
Kanapki z pastą buraczaną, awokado i łososiem
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20min
Pasta z łososia
5min
Pasta z tuńczyka
20min
Kanapki z pastą jajeczną
10 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Sałatka z brokułu i awokado z siemieniem lnianym
45min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h