Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milkshake s burákovým máslem
15 λεπτ.
Horká čokoláda (bez laktózy)
15 λεπτ.
Mrkvový dip s fíky
2h 30 min
Velikonoční majonézová omáčka
Geen beoordelingen
Portugalská zelená vejce
Geen beoordelingen
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min
Risi e bisi
55min
Telecí party klobásky
1 godz. 10 min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1h 20 min
Meruňkový kompot se skořicí
45 min
Cuketovo-bramborová nádivka
1 godz. 5 min