Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre à chair fondante, de taille homogène lavées et brossées (environ 8 pommes de terre)
- 100 g de jambon cuit coupées en morceaux (2 tranches)
- 150 g de fromage à raclette, coupées en morceaux (6 tranches environ)
- 2 c. à soupe de petits oignons au vinaigre
- 8 cornichons au vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1sa 10 dk
Gratin au lard
2 godz. 25 min
Gratin gourmand de macaroni
50 dk
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Tartines "croque-monsieur"
25 dk
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3j 5 menit
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 dk
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 dk
Galette fourrée jambon-champignons
40 dk
Fondue-raclette au mont-d'or
35 min
Tartiflette
1h 15min