Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre à chair fondante, de taille homogène lavées et brossées (environ 8 pommes de terre)
- 100 g de jambon cuit coupées en morceaux (2 tranches)
- 150 g de fromage à raclette, coupées en morceaux (6 tranches environ)
- 2 c. à soupe de petits oignons au vinaigre
- 8 cornichons au vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartines "croque-monsieur"
25min
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 godz.
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55 Min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 Std. 30 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25 min
Fondue-raclette au mont-d'or
35 min