Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Vollmilch, zimmerwarm
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett als Starterkultur
- 50 g Milchpulver (optional)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 383 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Muhallabieh
3h 20 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min