Apparaten en accessoires
Vitela tonnata
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 doses
Ingrediënten
Vitela
-
vazia1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água600 g
Molho tonnata
-
óleo350 g
-
ovos2
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
atum em lata escorrido150 g
-
filetes de anchova15 g
-
alcaparras10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
876.4 mg
Eiwitten
34.6 g
Calorieën
2547.6 kJ /
608.9 kcal
Vetten
52.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2014
150 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Tártaro de bacalhau e melancia
Geen beoordelingen
Fraca em crosta de farinha e sal com legumes
2u. 30min
Cocotes
40min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Bolas de cebola e bacon recheadas
1u. 30min
Tornedós fingidos
45min
Bruschetta de alcachofra
35min
Garibaldis
5u.
Sushi Waffles
Geen beoordelingen
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Perdiz de escabeche
24u.
Carne em vinha de alhos
96u.