Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 10 g) -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di farina di forza (manitoba)
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio (optioneel)
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 104.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Calzone
2 godz. 50 min
Focaccia croccante
2hod. 10min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.