Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 100 g di zucchero
- 50 g di farina
- 2 uova
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 600 g di frutta fresca mista (kiwi, pesca, fragole , ribes, lamponi, uva)
- 200 g di gelatina neutra di frutta
- 60 g di liquore all'arancia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cestini di crema e frutta
3h
Torta alle fragole
2 godz.
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Torta di mele e nocciole
1 godz.
Crostata di mele
1hod. 5min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 godz. 30 min
Torta Diplomatica
3h
Crostata bigusto
1 godz. 55 min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Crostata di marmellata o confettura
1 godz. 10 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min