豉油大虾

豉油大虾

3.5 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 橄榄油
    5 克
  • 切段
    1 根
  • 2 小片
  • 新鲜的虾 去除头和虾脚剩余约320克
    500 克
  • 老抽
    5 克
  • 蒸鱼豉油
    15 克
  • 5 克
  • 料酒
    25 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 704.1 mg
Eiwitten 27.5 g
Calorieën 846.5 kJ / 202.5 kcal
Vetten 3.7 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...