蒜苗炒烧肉

蒜苗炒烧肉

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜瓣
    3 个
  • 食油
    20 克
  • 烧肉 切成1公分条状
    300 克
  • 蒜苗 切成3公分段
    5 小支
  • 酱青
    2 茶匙
  • 20 克
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 106 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 979 kJ / 234 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...