Apparaten en accessoires
蒜苗炒烧肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜瓣3 个
-
食油20 克
-
烧肉 切成1公分条状300 克
-
蒜苗 切成3公分段5 小支
-
酱青2 茶匙
-
水20 克
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
106 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
979 kJ /
234 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春节年菜庆团圆
12 recepten
Internationaal
Internationaal