Apparaten en accessoires
干锅包菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
姜 切片5 克
-
干辣椒 去籽切段2 支
-
五花肉 切片120 克
-
料酒10 克
-
包菜 切块300 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
蚝油1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
735 kJ /
175 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
自制
48 recepten
China
China
辣味中国
70 recepten
China
China