Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g feijão seco roxinho
- 1800 g água
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 100 g bacon, cortado em cubos pequenos (1 cm x 1 cm)
-
200
g farinha de mandioca crua
of 200 g farinha de mandioca torrada - 5 folhas de couve, cortadas em tiras finas
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1760 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 830 mg
Alternatieve recepten
Polenta cremosa
50 min
Molho quatro queijos
20 min
Salpicão de frango com maçã
3 Std. 10 Min
Paçoca de rolha
15 min
Galinhada
1h 30 min
Bolinho de arroz com calabresa
35 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Tutu à mineira
35 min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Farofa de flocos de milho com banana
25 min
Quibebe
35 min
Calabresa acebolada
20 min