Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
of 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (optioneel)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 ½ cubo de cubo de caldo de galinha (para 0,5 l) - 1 pitada de pimenta
- 60 g farinha
- 2 gemas de ovo batidas
- 1 ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão do mar
1 godz. 35 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Mini pão de queijo com calabresa
2h
Requeijão Cremoso
1h 30min
Bolo de pamonha doce
55 min
Bolo cremoso de coco
2h 45min
Bolo de chocolate com cobertura de mousse de chocolate
1 godz.
Brigadeiros
1h 30min
Quindins
1 godz.
Torta de limão com merengue
2h 30 min
Carne moída
35 min
Bolo de maçã
1 godz.