Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
of 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (optioneel)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 ½ cubo de cubo de caldo de galinha (para 0,5 l) - 1 pitada de pimenta
- 60 g farinha
- 2 gemas de ovo batidas
- 1 ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de ricota e goiabada
5h
Pão delícia
1h 50 min.
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1h 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Massa para coxinha
30min
Esfiha de carne fechada
2u. 20min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Bolo cremoso de coco
2 godz. 45 min
Pasta de cebola e alho
15min
Torta de cogumelos
1 Std. 40 Min
Legumes recheados
1h 20min