Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g água, em temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 30 g azeite extra virgem, mais q. b. para untar
- 1 ½ c. chá de sal
- 15 g salsinha fresca, somente as folhas
- 30 g queijo parmesão
- 4 dentes de alho
- 100 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1396 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 332 mg
Alternatieve recepten
Bolo de milho com queijo
1 godz. 30 min
Lombo de porco à brasileira
2u. 25min
Galinhada
1 godz. 30 min
Bolo de banana
1 godz.
Pudim de leite condensado
4 godz.
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 godz. 20 min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1h 40min
Coxinha de frango
1h 45min
Massa para coxinha
30 min
Brioche de parmesão
1h 45min
Bolo de pamonha doce
55p