Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 250 g açúcar
- 50 g creme de leite fresco
- 180 g chocolate branco, em pedaços pequenos ou gotas
- 50 g manteiga em pedaços, em temperatura ambiente
- 100 g queijo mascarpone
Bolo
- 250 g manteiga, em temperatura ambiente, mais extra para untar
- 350 g farinha de trigo, mais extra para polvilhar
- 150 g açúcar
- 100 g açúcar mascavo
- 1 fava de baunilha, somente sementes
- 6 ovos
- 200 g leite
- 1 c. chá de fermento químico em pó
Chantilly e decoração
- 400 g creme de leite fresco gelado
- 16 g estabilizante para sorvete
- 500 g frutas frescas variadas para enfeitar
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9h
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3 Std. 45 Min
Mousse de limão fit
2 godz. 10 min
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 min
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3 Std. 30 Min
Bolo pão de mel
50min
Brigadeiro de colher
20min
Beijinho de coco
2h 15min
Mini pão de queijo com calabresa
2 Std.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Massa de crepe
1 Std. 15 Min
Pão de ló
1 godz. 50 min