奶油焗花菜配白煮蛋

奶油焗花菜配白煮蛋

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 人份

Ingrediënten

  • 车达乳酪(Cheddar cheese) 切块
    300 克
    300 克 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese), ,切块
  • 1000 克
  • 白花椰菜,切小朵 (1-2整个花椰菜)
    1000 克
  • 4 - 6 颗
  • 面粉
    80 克
  • 黄油
    80 克
  • 牛奶
    800 克
  • 再加上额外的口味
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 再加上额外的口味
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (optioneel)
    ½ - ¾ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 563 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 2199 kJ / 526 kcal
Vetten 35 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...