Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 190 g Zucker
- 330 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
Füllung und Fertigstellung
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Speisestärke
- 220 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 750 g Quark
- 300 g Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2355 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 123 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 Std.
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7h
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 Std.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9h 30min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Himbeer-Käsekuchen
8h
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min