Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

4.5 61 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 porcje

Ingrediënten

  • 600 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
  • 120 g sosu sojowego
  • 120 g sake (japońskiego wina ryżowego)
  • 20 g cukru
  • 8 łodyżek cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
  • 4 łyżki oleju sezamowego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 1813 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 1509.3 kJ / 360.5 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...