筊白筍炒肉絲

筊白筍炒肉絲

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條
    20 克
  • 豬肉 切條
    100 克
  • 筊白筍 切條
    250 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 6.585 g
Calorieën 366 kJ / 87 kcal
Vetten 5.198 g
Vezels 1.475 g
Koolhydraten 3.216 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...