蛤蠣蒸絲瓜
TM5 TM6

蛤蠣蒸絲瓜

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 克 絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)
  • 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡入鹽水吐沙1小時
  • 10 克 蔥 ,切段
  • 10 克 薑 ,切絲
  • 50 克 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
    of 50 克 水
  • 1 大匙 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 500 克 水 (蒸煮用)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
195 kJ / 46 kcal
Eiwitten
4.33 g
Koolhydraten
4.32 g
Vetten
0.33 g
Vezels
0.49 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten