Apparaten en accessoires
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
14 pieza
Ingrediënten
-
500 g de caldo de carne500 g de agua
-
12 - 14 salchichas Frankfurt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pieza
Natrium
708 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
559 kJ /
134 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCCIÓN AL VAPOR
80 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Escalopas de pavo al vapor
25min
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Camarones sofritos TM6
15min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Cocción de pasta
20min
Hot dog del carrito
1u. 20min