Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g de agua
of 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, del tamaño de un durazno
- Voeding
- per 100 gramo
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15 Min
Tiras de pechuga de pavo doradas TM6
15 Min
Hamburguesas
40min
Jamón picado
5min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min