Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le moule
- ½ c. à soupe de beurre pour graisser
La pâte
- 220 de farine blanche
- 85 de beurre, en cubes (2 cm)
- 60 d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture et la liaison
- 50 g d'amandes, entières, décortiquées
- 600 g d'abricots, coupés en quatre
- ½ gousse de vanille
- 50 g de sucre
- 200 g de crème fraîche
- 100 g de lait
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3116 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Cake au citron
1 Std. 5 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 Min
Quiche poireaux-lard
1sa
Quiche aux tomates et mascarpone
1sa 30 dk
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Velouté orange-courge
35 dk
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min