Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos
- 6 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 30 g vinho do Porto
- 6 gemas de ovo
- 1 c. sopa de fécula de batata
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 250 g cerejas em calda escorridas e s/ caroço, cortadas em pedaços
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1761.8 kJ / 421.1 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 33.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 80.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 Std. 15 Min
Bombons recheados
1u. 25min
Creme de pasteleiro
15min
Intenso de amendoim, caramelo e chocolate
6 Std.
Ganache
20min
Taças de champanhe com frutos vermelhos
25min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1hod.
Bolo base
1u. 50min
Floresta negra
1hod.
Terrine de chocolate
8 Std.
Semifrio de bolacha e ovos
4h
Bolo Moka
1hod.