Apparaten en accessoires
Alfajor
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
10 doses
Ingrediënten
Massa
-
farinha mais q.b. p/ polvilhar220 g
-
ovos5
-
açúcar15 g
-
manteiga25 g
-
água10 g
-
aguardente1 c. sopa de
Merengue Italiano
-
água50 g
-
açúcar150 g
-
claras de ovo4
-
sal1 pitada de
-
sumo de limão½ c. chá de
Montagem
-
leite condensado cozido200 g
-
amêndoa laminada torrada100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
117.7 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1326.1 kJ /
316.9 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
45.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2014
150 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Carpaccio de polvo
2u. 40min
Angel cake de avelã
40min
Aperitivos de cebola caramelizada
50min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2u.
Garibaldis
5u.
Bolo Alasca
8u.
Folar de carnes
2u. 20min
Blättertorte
2u.
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1u.
Queijadinhas
40min
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2u. 20min
Bolo Moka
1u.