Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 220 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 ovos
- 15 g açúcar
- 25 g manteiga
- 10 g água
- 1 c. sopa de aguardente
Merengue Italiano
- 50 g água
- 150 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de sumo de limão
Montagem
- 200 g leite condensado cozido
- 100 g amêndoa laminada torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1326.1 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 117.7 mg
Alternatieve recepten
Bolo pudim
3hod.
Garibaldis
5 Std.
Enrolado de amêndoa
1hod. 45min
Bolo frangipane
55min
Summer pudding
8ωρ.
Angel cake de avelã
40 Min
Canja de conquilhas
2h 20 min
Vitela tonnata
50min
Bacalhau no pão gratinado
1 Std.
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 Min
Blättertorte
2 Std.
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2h 20 min