Compatibele versies
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
of 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzanella cu renglote și mozzarella
Geen beoordelingen
Amestec de semințe și migdale crude
Geen beoordelingen
Conopidă cu brânză și ouă fierte
Geen beoordelingen
Risotto cu cartofi dulci, nuci pecan și brânză albastră
30min
Paste cu roșii și brânză feta
50min
Linguine cu somon și votcă
20 λεπτ.
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Tagliatelle cu hribi
1h
Conchiglie cu sos de conopidă
35 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Tartă cu ton și roșii
30min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50min