Compatibele versies
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
of 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pătrățele cu brânză și legume
40 Min
Iaurt congelat cu pepene și chia
Geen beoordelingen
Risotto cu pere și Gorgonzola
30 Min
Risotto bolognese
45 Min
Linguine cu somon și votcă
20 Min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1h
Tartă cu ton și roșii
30 Min
Pennette cu șofran și crevete
30 Min
Guacamole
5 dk
Risotto cu parmezan
30 Min
Lasagne bolognese
2h 30min
Tagliatelle cu hribi
1h