Compatibele versies
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
of 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2h 40 min
Pesto de busuioc cu nuci de macadamia și limetă
Geen beoordelingen
Cartofi Dauphinoise
50 menit
Pateuri-bomboană
40 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Geen beoordelingen
Salată cu pere și Roquefort
15min
Pere în vin roșu
3h 20 min
Amaretti cu caise
40 min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Crochete cu măsline
30 min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1j