Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 gramů vody
- 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (5 cm)
-
20
gramů oleje
of 20 gramů olivového oleje
- Voeding
- per 320 gramů
- Calorieën
- 1213 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Vařené brambory
30 min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15 Min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 Min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Restované hříbky s česnekem
20min
Restovaná zeleninová směs
30 min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min