Apparaten en accessoires
牛肉丸
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
1 完整食谱
Ingrediënten
-
牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉500 克
-
冰水100 克
-
蚝油1 汤匙
-
鱼露15 克
-
盐5 克
-
木薯淀粉50 克
-
水1600 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 完整食谱
Natrium
4651.1 mg
Eiwitten
106.7 g
Calorieën
3044 kJ /
739 kcal
Vetten
10 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
54.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起火锅吧
10 recepten
China
China