牛肉丸

牛肉丸

3.3 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
1 完整食谱

Ingrediënten

  • 牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉
    500 克
  • 冰水
    100 克
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 鱼露
    15 克
  • 5 克
  • 木薯淀粉
    50 克
  • 1600 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 完整食谱

Natrium 4651.1 mg
Eiwitten 106.7 g
Calorieën 3044 kJ / 739 kcal
Vetten 10 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 54.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...