Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g eritritol
- 300 g frutos congelados (ex: frutos silvestres)
-
85
g creme vegetal p/ bater
of 85 g iogurte natural
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 823 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3 Std. 30 Min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Creme de legumes versátil
45min
Gelado de frutos vermelhos
10 min
Mochis com recheio de gelado (Mochi aisukurimu)
1h
Cobertura de chocolate negro
12 Std.
Pavlova de pêssego
2h 30min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Monstros de puré de batata
2 Std. 5 Min
Arroz agulha
35min
Arroz carolino com refogado de alho
40min