Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 6 c. à soupe d'eau tiède
- 350 g de farine
- 120 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 120 g de beurre mou, coupé en dés, et un peu pour le moule et la finition
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 150 g de raisins secs
- 20 g de fruits secs variés (pistaches, amandes, noisettes…)
- beurre fondu, pour la finition
- 5 - 8 g de fruits confits variés, en petits morceaux (pistaches, amandes, noisettes…)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2420 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Fouace
3 Std. 15 Min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2 godz. 30 min
Galette briochée aux pralines roses
7 godz. 25 min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Pastis landais
2 godz. 30 min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 godz. 50 min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Brioche aux fruits secs
3h 30min