Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 3 cm
- 200 g de vino de Jerez seco
- 2 cucharadas de mermelada de arándanos
- 1 cucharada de mostaza
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nabo en dados de 1,5 cm
- 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 200 g de caldo de carne
- 20 g de maicena
- 30 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2537 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 760.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45 min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2 godz. 20 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h